CvrčekSport se stal partnerem Večerního volejbalového turnaje

27.03.2013 13:49

Souboje pod vysokou sítí nás provází již třetím stoletím. Od svých počátků a prvních pravidel si volejbal po celém světě i v České republice našel mnoho hráčů i fanoušků. Slova o popularitě jen dokreslují výsledky ankety, která proběhla na portále sportcentral.cz.

V  boji o nejoblíbenější sport podlehl pouze fotbalu, cyklistice a hokeji.  V kategorii nejčastěji provozovaný sport už dosáhl na bronzové umístění, aby ho hned v následující otázce (nejoblíbenější týmový sport ) svoji pozici potvrdil a před fotbal vystoupal až k zisku první pozice.

Možná ještě zajímavější je srovnání oblíbenosti volejbalu podle věku. V kategorii do 20 let bral volejbal 4. místo. Mezi 20 – 29 lety jej řadíme na třetí pozici. V rozmezí 30 – 39 roku volejbal vypadává z první pětky, ale po čtyřicítce (přesněji 40 – 49 let) se vrací na čtvrtou, bramborovou, pozici.

A jak si volejbal vede ve vašich sportovních plánech a aktivním trávení volného času? Nedokážete si bez něj své sportovní vyžití představit nebo si jdete zahrát jenom párkrát do roka?

Jste-li náruživý hráč nebo příležitostný účastník volejbalových zápasů, jistě jste potřebovali koupit pro sebe nebo pro své blízké a známe nějaké to vybavení. Nejčastěji se jedná o volejbalové míče, nákolenky nebo boty.

Skoro vždy se při rozhodování ptáme kde a za kolik? Pokud máte v sousedství prověřený sportovní krámek, nemusíte řešit kde a vše závisí na vaší ochotě utrácet za volejbal. Co však dělat, když krámek byl zrušen a nechce se jezdit přes půl města do nákupního centra? Vyzkoušejte internet. Nabídka je zde pestrá a po pár kliknutích můžete porovnávat z nekonečné nabídky volejbalového vybavení.

A když už budete na tom internetu zadejte do prohlížeče stránky www.cvrceksport.cz a sami posuďte, jak kvalitní nabídka volejbalového sortimentu zde na Vás čeká.

Líbí se Vám naše nabídka? Nakupte u nás a dejte vědět svým kamarádům a přátelům. To je ta nejlepší odměna pro nás. Naopak se Vám něčeho nedostává? Napište nám a jsme připraveni Vám maximálně vyhovět, protože „Náš zákazník, náš pán!“