T-UNI: Nejlepší volejbalisté na TUL jsou z Mordoru

01.12.2011 20:49

Patnáct smíšených studentských týmů bojovalo v turnaji ve volejbale, který vyvrcholil až v noci z úterý na středu v hale na Harcově. Organizátoři z Akademického sportovního centra a všechna zúčastněná družstva zvládli neuvěřitelnou porci 38 utkání.

Z napínavých sportovních bitev vzešla poněkud hrůzostrašně znějící finálová dvojice Opilci z Mordoru a Jdem si zahrát. Vítězem se stal ´Mordor´, když zvítězil 2:0 na sety. V zápase o třetí místo si poradili Čokoládoví rošťáci s Tyč Tyč týmem poměrem 2:1 na sety.

Turnaj se konal v dolní hale na třech kurtech, oddělených sítěmi. "O vyrovnanosti týmů vypovídalo, že o postupujících ze třetích míst rozhodoval až rozdíl celkového skóre. To měly nakonec nejlepší Rychlý pípy (+20) a Guláš na hřišti (+10). Nepostupujícím Jelimánovcům se skóre +4 tedy chybělo pouze 7 vyhraných míčů k vytouženému play-off," řekl T-UNI pořadatel akce Michal Bystrianský.

V základních skupinách mohla utkání mezi dopadnout i remízou 1:1 na sety. Čtvrtfinále se již hrálo na dva vítězné sety do 15 bodů, v semifinále a v zápasech o první a třetí místo končily sety na 25 bodech. Každé družstvo muselo mít ve svém středu i dívky.

Výsledky a více fotografií najdete na adrese: https://vecerniturnaje.webnode.cz/volejbal/vysledky/

TEXT: Miloslav Lubas FOTO: Michal Bystrianský

Originální článek najdete na T-UNI.