Večerní sportovní zápolení na Harcově začíná

05.03.2013 10:46

Oblíbené večerní turnaje týmových sportů začínají příští týden. V úterý 12. března se hraje badminton a futsalový turnaj.

Turnaj v badmintonu se hraje od 18.00 hodin, od 19.00 hodin se bude hrát turnaj ve futsalu. Startovací listina badmintonového turnaje nabízí ještě 18 volných míst, futsal už je plně obsazen.

„Ačkoliv jsme u futsalu navýšili oproti minulému semestru kapacitu o dva týmy – je jich tedy celkem 10 –, bylo obsazeno hodinu po otevření přihlášek,“ říká Michal Bystrianský, manažer harcovksých sportovních lig.

Večerní turnaje na Harcově patří mezi vyhledávané sportovní aktivity nabízené Akademickým sportovním centrem TUL (ASC). Každý rok se do turnajů v týmových halových sportech zapojí desítky týmů čítajících stovky studentů.

„V uplynulém zimním semestru se večerních turnajů zúčastnilo celkem 350 studentů. A podobné číslo očekáváme i v tomto semestru,“ doplňuje Bystrianský.

V březnu ASC pořádá ještě dva turnaje: 27. března se bude hrát basketbal (tři na tři) a florbal.

V dubnu letošní večerní turnaje pokračují novinkou mezi harcovskými turnaji – nohejbalem, který se hraje 9. dubna, a večerní klání zakončí 22. dubna turnaj ve volejbale.

Během sportovního večera organizátoři zajistí prodej občerstvení pro hráče i pro diváky, jejichž povzbuzování tvoří nedílnou součást atmosféry večerních turnajů.

Více informací o turnajích i možnostech, jak se do nich přihlásit, najdete na: www.vecerniturnaje.webnode.cz.

Zdorj: T-UNI (Radek Pirkl)