Večerní turnaje na Harcově mají první vítěze

18.03.2013 09:16

V úterý 12. března večer se ve sportovních halách na Harcově hrály první dva ze série šesti večerních sportovních turnajů.

Turnaj v badmintonu, do kterého se přihlásilo 24 hráček a hráčů, vyhrál obhájce titulu z minulého semestru Jiří Nývlt. Na druhém místě skončil Vladimír Křivánek a třetí byl Pavel Vokřál.

„Nejlepší ženou turnaje se stala Žaneta Neumanová, která se v turnaji probojovala nejdále, a to do čtvrtfinále,“ doplňuje k čelním místům Michal Bystrianský, manažer harcovských lig.

Paralelně s badmintonem soupeřilo v úterý večer deset týmů ve futsale. Systém turnaje vrcholil dvěma semifinálovými zápasy. V tom prvním obhájci titulu FC Křupky porazili tým Kušnír ven. Ve druhém souboji o finále mezi týmy Youngsters a Rekre týmem rozhodly až penaltové kopy ve prospěch Rekre týmu.

„Ve finále nedopustily FC Křupky žádné překvapení a nováčka přemohli přesvědčivým výsledkem 3:0,“ shrnuje turnaj Michal Bystrianský. O poznání dramatičtější byl souboj o třetí místo. Po vážném zranění byl brankář týmu Kušnír ven odvezen s podezřením na zlomeninu nosu sanitou do nemocnice, hráči se dohodli na ukončení zápasu a rozdělení bronzové příčky rovným dílem.

„Druhý den ráno jsem se zraněným hovořil, cítil se dobře, rentgen zlomeninu nosu nepotvrdil a lékaři vyloučili i otřes mozku. Hráč už je v pořádku,“ doplňuje k události Bystrianský.

Výsledky turnajů najdete na webu www.vecerniturnaje.webnode.cz, kde jsou rovněž informace o dalších čtyřech turnajích včetně odkazů na přihlášky.

Připomeňme, že ještě v březnu, a to 27. se bude hrát turnaj v basketbale (tři na tři) a florbalu, který je už obsazen, nicméně diváci jsou stále srdečně zváni i na toto klání.

V dubnu letošní večerní turnaje pokračují, nejprve novinkou mezi harcovskými turnaji – nohejbalem, který se hraje 9. dubna, a série večerních zápasů skončí 22. dubna turnajem ve volejbale. Všechny turnaje se hrají od 18.00 hodin.

Snímky ze všech zápasů najdete na facebookovém profilu Harcovské Večerní turnaje.

Zdroj: T-UNI (Radek Pirkl)